Általános szerződési feltételek

A jelen dokumentum tartalmazza Papp Éva EV kisadózó (adószám: 67673696-1-42, székhely: 1163 Budapest, Fehérsas utca 3.) kizárólagos tulajdonában álló az AlphaArt  www.rajz-kepzes.hu elnevezésű weboldal (a továbbiakban: a „Weboldal”) felhasználásának a feltételeit.

Felhasználónak minősül minden olyan nagykorú természetes vagy jogi személyiséggel rendelkező gazdasági társaság vagy egyéb szervezet, aki a Weboldal látogatója, illetőleg mindenki, aki a rajz-kepzes.hu bármely szolgáltatását igénybe veszi vagy feliratkozik a Weboldal hírlevelére. Amennyiben a Felhasználó a Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Szabályzat feltételeit. A  Szabályzat elfogadásával  létrejövő  szerződések nyelve  magyar, nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, ezért azokat a Szolgáltató nem iktatja, és utóbb nem hozzáférhetőek.

A Felhasználó köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni. Kiskorú személyek nem minősülnek felhasználónak, az oldalt látogathatják de a programokon nem vehetnek részt csak szülői vagy a hivatalos gyám beleegyezésével. 

A Weboldal tulajdonosa bármikor jogosult egyoldalúan a jelen Szabályzat módosítására. A módosított szabályzat hatályba lépésének napja az a nap, amelyen a módosított ÁSZF publikálásra kerültek a Weboldalon.

A honlapon folytatott tevékenység

A honlap célja rajz és festészeti programok (tanfolyamok és közösségi festészeti élmény), alkotóműhelyek (Paverpol dekorációs és szobrászkellék termékcsaláddal való alkotás) ismertetése és értékesítése.

A weboldalon tanfolyamok és több FestÉsz Party esemény (közösségi festészeti élmény) megtalálható utóbbihoz tartozik az Eseményen készülő festmény képe, ezeket a weboldal működtetője határozza meg. A weboldal működtetője semmilyen felelősséget nem vállal azért, hogy az Eseményen Felhasználó által elkészített kép olyan, vagy hasonló minőségű legyen, mint a Weboldalon az Eseménynél található festmény. A Paverpol workshophoz rendelt kép csak illusztráció, a workshopon készült kép vagy kisplasztika teljesen egyedi.

Felhasználó a megadott lehetőségek közül választ tanfolyamot, festészeti vagy alkotóműhely programot időpont, helyszín és festmény alapján.

Az események időpontja, helyszíne és felépítése változhat. Változhat a festék, a vászon, az állvány, az ecsetek is előzetes figyelmeztetés nélkül. A weboldal működtetője mindent megtesz, hogy a változások minél kevésbé érintsék az Eseményt.

A weboldal működtetője törekszik arra, hogy időben induljon az éppen aktuális Esemény azonban az időkeret esetenként változhat.

Jelentkezés, jegyvásárlás

Jelentkezést a Weboldalon az Események gombra kattintva lehet indítani. A Jelentkezéshez a Felhasználónak regisztrálnia kell a következő adatokkal:

Név
E-mail cím
Telefonszám

A Jelentkezés beérkezéséről a rendszer automatikus visszaigazolást küld.

A Jelentkezés visszaigazoló levélben Felhasználó értesítést kap a fizetési mód lehetőségéről melyik lehet utalás a visszaigazolásban szereplő bankszámlászámra vagy készpénzes fizetés a helyszínen, az esemény napján.

A Rajz vagy Festészeti tanfolyamok jelentkezése esetén szükséges a Regisztrációs díj (10.000 Ft ) beérkezése. A Regisztrációs díj a teljes tanfolyami díjból levonásra kerül, így a Felhasználónak csak a hátralék összeget kell megfizetnie a tanfolyam kezdetéig. A szolgáltató az előleg beérkezését követően véglegesíti a jelentkezését, az előleg beérkezéséig jogában áll más jelentkezőnek átadni a helyet.

A tanfolyam díj teljes összege is kifizethető a fenti módokon (készpénzzel vagy utalással), vagy a tanfolyam első napján a helyszínen készpénzes fizetéssel.

A vásárlásról szolgáltató számlát állít ki és átadja Felhasználónak a program kezdése előtt. 

Lemondás 

A Programokat 2-nél kevesebb jelentkező esetén lemondjuk, erről érintett Felhasználót e-mailben értesítjük.

A Rajz vagy festészeti tanfolyam lemondható díjmentesen a tanfolyam első napja előtt 14. naptári napig. A tanfolyam első napja előtti 13. és 6. nap közötti lemondás esetén a befizetett összeg 50%-át téríti vissza a szolgáltató. A tanfolyam első napja előtti 3. és egy nap közötti lemondás esetén a befizetett összeg 0%-át téríti vissza a szolgáltató. 

Lemondás esetén lehetőség van átjelentkezésre egy későbbi időpontban tartandó tanfolyamra, maximum 1 alkalommal, amennyiben az átjelentkezési időpont is lemondásra kerül sor, a befizetett összeget a szolgáltató nem téríti vissza.

Amennyiben a meghirdetett tanfolyam a Szervező lemondása miatt hiúsul meg, akkor részvételi díj 100%-át – 3 napon belül - visszautalja a befizető bankszámlájára.

Ha a Felhasználó nem tud részt venni a FestÉsz Party vagy Paverpol eseményen, legkésőbb az eseményt megelőző 48 órával jeleznie kell Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Egyéb (Facebookon, más e-mailen, telefonon stb. történő) lemondást nem áll módunkban elfogadni. Ha Felhasználó fentiek szerint jelezte, hogy nem tud részt venni az Eseményen és ezt kifizette úgy a férőhelyek függvényében felhasználhatja a következő 3 hónap bármelyik eseményén egy alkalommal.

Hírlevél

A Weboldal használatának során a honlap üzemeltetője lehetőséget nyújt Hírlevélre történő feliratkozásra, hogy az AlphaArt témájával kapcsolatos információkról, lehetőségekről, folyamatos tájékoztatást kapjon.

A Hírlevél-szolgáltatás igénybevétele illetőleg az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás minden esetben önkéntes és indokolás nélkül Felhasználó bármikor, ingyenesen leiratkozhat.

Az adatkezelést a weboldal üzemeltető az Európai Unió 2016/679 számú új adatvédelmi rendelete (General Data Protection Regulation, GDPR) rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Részletes információk az Adatvédelmi tájékoztatóban olvashatóak. 

Közösségi oldalak

A Weboldalt lehetőség van a Felhasználó Facebook vagy Instagram fiókjával összekötni. Amennyiben Felhasználó él ezzel a lehetőséggel, úgy részese lesz az AlphaArt közösségének az adott külső oldalon is, így felkerülhetnek az Esemény dokumentált anyagai (pl. fényképek, az elkészült festménye, stb.) a közösségi oldalakra is, ahol Felhasználó (névtelenül) beazonosítható lesz.

Felelőség

A Szolgáltató az AlphaArt Stúdióban hagyott képeket 1 hétig őrzi, de felelősséget azokért nem vállal.

Szolgáltató semmilyen körülmények között nem garantálja, hogy a szolgáltatás (ideértve a Weboldalt és minden hozzárendelt tartalmat, valamint az Eseményt) zavartalanul és hiba nélkül fog működni. Felhasználó elfogadja, hogy az AlphaArt szolgáltatás egy vagy több vonatkozásában módosulhat, részben vagy teljes egészében megszűnhet, anélkül, hogy erről Felhasználó értesül vagy ezért kártérítést kap.

A FestÉsz Party Eseményen az ital- és ételfogyasztás költségét a festés jegyára tartalmazza.

Irányadó jog, felügyeleti szervek

Az Üzemeltető és Felhasználó közötti jogviszonyra a magyar jog irányadó. A felek esetleges jogvita esetén, hatáskörtől függően kikötik az Üzemeltető székhelye szerinti, hatáskörrel rendelkező bíróság kizárólagos illetékességét.

A Szolgáltatással kapcsolatos fogyasztói panasszal a Felhasználó az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság, elektronikus hirdetésekkel kapcsolatosan a hírközlési hatóság eljárását kezdeményezheti.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elérhetősége: 1364 Bp., Pf. 144; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Hivatalának elérhetőségei: levélcím, 1525 Budapest, Pf., 75; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bármilyen kérdés vagy panasz esetén keress minket: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.