Blog

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kreatív foglalkozás jótékony hatással van a gyerekekre. A tavaszi szünetben festőfoglalkozással várjuk a 7-13 éveseket.

Festeni fogunk naponta két festményt akrillal különböző technikát alkalmazva. A rajzolás nem feltétele a részvételnek és mivel lépésről lépésre fogjuk elkészíteni a képeket a tábor a kisebb korosztálynak is szól.

Az Események fülön lehet bővebben tájékozódni, jelentkezni.

 

Téma - Szabadon választható

A kávét nem csak inni de festeni is lehet vele és egyáltalán nem ördöngösség. Nagyon hasonlít az akvarell festéshez de sokkal egyszerűbb vele festeni mivel csak egy árnyalatot használunk ráadásul a megszáradt kép sokáig kávéillatú marad. Akvarell papírra fogunk festeni, erős fekete kávéval akvarellfestéshez használt ecsettel. A többi technikához hasonlóan itt is időt igényel a kép elkészítése.

Remélem mindenkinek akkora örömet fog okozni a kávéval való festés mint nekem.

 

 

Rajztanfolyam 15 éves kortól! Felső korhatár nincs

Időpont: Január 27-28-29

A rajztanfolyamon el fogod sajátítani a rajzoláshoz szükséges látásmódot, hogyan fejleszd a rajzoláshoz szükséges készségeidet, hogy felszínre hozd a kreatív oldalad.
El fogod sajátítani a rajzolással kapcsolatos alapismereteket, hogyan használd a rajzeszközöket és a különböző rajztechnikákat.

 

Augusztusban a nyár utolsó táborával várjuk a gyerekeket  7 éves kortól.

A festőtáboron 5 napon keresztül alkotni fogunk, festeni minden nap mást és más technikát alkalmazva mint metál fólia használata, struktúrát képezni különböző médiumokkal. Megismerkednek az akvarell és pasztell festéssel. A rajzolás nem feltétele a részvételnek és mivel lépésről lépésre fogjuk elkészíteni a képeket a tábor a kisebb korosztálynak is szól.

Részletek és jelentkezés az Eseményeknél!

 

   Gyerek festőtábor