Blog

A tavaszi szünetben gyerekeknek szervezünk festős programokat! Akrillal festünk mese hőst és húsvéti nyuszit. Részletek és jelentkezés az Események menüpont alatt.

Időpont:Április 9 és április 10 reggel 10.00 órától

                                                      forrás pinterest

Gyereknek is!
 
Textilből szobor - Halloweeni boszorkány
 
A foglalkozáson a résztvevők megismerkednek a Paverpol termékkel és technikával majd elkészítjük a boszorkányt. Némi textil darab és a Paverpol termékcsalád segítségével nagyon rövid idő alatt hozzuk létre alkotásunkat. Előképzettség nem szükséges!
 
A Paverpol egy levegőre száradó speciális keményítő és ragasztó anyag, melyet textil, papír, gipsz, fa és egyéb természetes anyagra lehet felhordani adalékanyag hozzáadása nélkül.
 

Rajz – festő foglalkozás gyereknek (9 – 14 éveseknek)

Jobb agyféltekét serkentő gyakorlatokat végezve a gyerekek megtanulnak figyelni és látni. Fejlesztik rajztechnikájukat és megismerkedhetnek a valóság megörökítésével is (csendélet, portré, alakrajz) Megtanulnak, fényképről és modellről rajzolni. Lépésről lépésre elsajátítják, mind azt, ami szükséges egy jó rajz elkészítéséhez.

Iskolai szünetekben festőfoglalkozásokat tartunk FestÉsz party Junior név alatt.

    

Részletek és jelentkezés az Események fülön

 

Szeretettel várlak a soron következő Festőfoglalkozásra, ha vidám társasságban, kreatív módon szeretnéd eltölteni a szombati nap egy részét.


 

 

Téma