Blog

Rajz – festő foglalkozás gyerekeknek (7 – 14 éveseknek)

Az AlphaArt stúdió kellemes és családias környezetben ad otthont egyre bővülő művészeti foglalkozásoknak. A nyári festőtáboron 5 napon keresztül alkotni fogunk, festeni minden nap mást és más technikát alkalmazva. A rajzolás nem feltétele a részvételnek és mivel lépésről lépésre fogjuk elkészíteni a képeket a tábor a kisebb korosztálynak is szól.

       forrás pinterest

Részletek és jelentkezés az Események fülön

Rajztábor (rajztanfolyam) gyereknek ( 10 – 14 éveseknek )

Jobb agyféltekét serkentő gyakorlatokat végezve a gyerekek megtanulnak figyelni és látni. Fejlesztik rajztechnikájukat és megismerkedhetnek a valóság megörökítésével is (csendélet, portré) Megtanulnak, fényképről és modellről rajzolni. Lépésről lépésre elsajátítják, mind azt, ami szükséges egy jó rajz elkészítéséhez.

Egész nyáron festőfoglalkozásokat tartunk FestÉsz party Junior név alatt 7 éves kortól. 5 napon keresztül alkotunk, festeni fogunk minden nap mást és más technikát alkalmazva. A rajzolás nem feltétele a részvételnek és mivel lépésről lépésre fogjuk elkészíteni a képeket a tábor a kisebb korosztálynak is szól.

 

                                                            

 

Részletek és jelentkezés az Események fülön

Egész nyáron rajz és festő táborokkal várjuk a gyerekeket  7 éves kortól.

A rajztábor során, Betty Edwards jobb agyféltekés rajzolás alapjait megtartva, a gyerekek a korosztálynak megfelelő témájú gyakorlatokat végeznek, megtanulnak, élethűen rajzolni, figyelni és látni.

A festőtáboron 5 napon keresztül alkotni fogunk, festeni minden nap mást és más technikát alkalmazva. A rajzolás nem feltétele a részvételnek és mivel lépésről lépésre fogjuk elkészíteni a képeket a tábor a kisebb korosztálynak is szól.

Részletek és jelentkezés az Eseményeknél!

A tavaszi szünetben gyerekeknek szervezünk festős programokat! Akrillal festünk mese hőst és húsvéti nyuszit. Részletek és jelentkezés az Események menüpont alatt.

Időpont:Április 9 és április 10 reggel 10.00 órától

                                                      forrás pinterest