Bemutatkozás

Üdvözöllek Az Oldalamon!

Ha csak a magad öröméért szeretnél megtanulni rajzolni vagy festeni, vagy csak egy hobbira szeretnél szert tenni, esetleg új pályára szeretnél lépni, segítek, hogy ezeket mind valóra váltsd.

Bár mérnöki (okl. gépészmérnök MSC) diplomát szereztem, ahol a rajzolás egy másik formáját, a műszaki rajzot sajátítottam el, érdeklődésem a művészetek iránt mindig is megmaradt, és ami kezdetekben csak hobbyt jelentett, idővel foglalkozássá alakult. Rajztanfolyamaimon a klasszikus rajz és a jobb agyféltekés rajzolás látásmódja ötvöződik igen eredményesen. A képzéseket igény szerint, akár személyre szabottra is alakíthatom.

Mestereim olyan művészek, mint Szunyoghy András grafikusművész és Kalocsai Zoltán festőművész.

2015 nyarán Brian Bomeislernek a kurzusán is volt szerencsém részt venni Franciaországban. Ő a jobb agyféltekés rajzolás megalkotójának, dr. Betty Edwardsnak a fia, ezáltal lehetőségem volt a legilletékesebbtől tanulni a módszer legfinomabb komponenseit is.

Azért, hogy a vonalak és rajzok nyelvezetét, jelentését is jobban megismerjem, részt vettem a legnagyobb magyarországi szaktekintély, dr. Vass Zoltán pszichológus rajzelemzés és művészetterápiás képzésein.

Soha nem késő a rajzolás fortélyait elsajátítani, és a legtöbb embernek fogalma sincs arról, milyen képességekkel rendelkezik. Csak vess egy pillantást a galériába! Micsoda eredmények! És mindez pár nap alatt! Először meglepődnek, rácsodálkoznak, majd gyönyörködnek saját fejlődésükben. Engem hatalmas örömmel tölt el, hogy segíthetek másoknak felfedezni önmagában a benne rejlő, felnövekvő művészt.

2017-ben megismerkedtem a PAVERPOL technikával, majd rövid időn belül megszereztem az oktatási tanúsítványt. A Paverpol egy speciális anyag, amivel érdekes kisplasztikákat, szobrokat, dekorációkat készíthetünk. Így a rajzolás-festés mellett Paverpol workshopon is van lehetőség részt venni.

Szenvedélyesen szeretek oktatni és legfőbb célom, hogy átadjam Neked, kedves leendő Résztvevő mindazt a tudást, amire az elmúlt évek során folyamatos tanulással, továbbképzéssel és gyakorlással tettem szert.

Örülnék, ha találkoznánk valamelyik tanfolyamon!