Akvarell workshop BETELT

Kategória
FestÉsz Party
Dátum:
2024-04-06 10:00 - 14:00
Helyszín
1163 Budapest Fehérsas utca 3 - Budapest
Fehérsas u., Magyarország
Telefon:
+36304458364
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bevezetés az akvarell csodálatos világába: Virágok

VÁRAKOZÓ LISTÁRA LEHET FELIRATKOZNI e-mailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Részvételi díj előre utalással: 12 000 Ft. A díj minden szükséges festőeszközt, akvarellfestéket, akvarell papírt tartalmazza.

Jelentkezésed a részvételi díj 30% átutalásával válik véglegessé a jelentkezéstől számítva 3 napon belül vagy a teljes összeg befizetésével.

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a Lemondási feltételeket!

Sem rajz sem festő előképzettség nem szükséges. Azoknak, akik már festenek és azoknak, akik szeretnének!

A workshop bevezetést nyújt az akvarellezésben, sok gyakorlat fogja megelőzni az elkészítendő remekművet amely egyedülállóan csak a Tiéd lesz.

Meg fogsz ismerkedni a színekkel, hogyan lásd, keverd és kombináld, hogy egyensúlyban és harmóniában legyenek. A hangsúly a negatív tér fogalmán lesz, hogyan lásd és fesd meg ahhoz, hogy pozitív eredményt érj el.

                                                                                              A kép inspiráló jellegű

Kávé, tea vendégváró falatkákkal várlak, sok szeretettel!

Lemondási feltételek!

Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a foglalkozáson és legkésőbb 3 nappal (72 óra) a foglalkozás kezdete előtt mondod le, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson két hónapon belül.

Az új, pótlásra való részvételt e-mailen jelezd az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség.

Amennyiben a foglalkozáson való részvételt nem mondod le legkésőbb 3 nappal (72 órával) a foglalkozás kezdete előtt, a foglaló elveszik.

Csak írásban fogadunk el Lemondást!

Ajándékutalványokra is érvényesek a lemondási feltételek! Pénz visszafizetésre nincs lehetőség!

 
 

Dátumok:

  • 2024-04-06 10:00 - 14:00