Blog

Hanga Vendégház

Idén először kerül megszervezésre a Penalpha – Festőműhely. A rendezvénynek a Mátra szívében - közvetlenül az erdő szomszédságában - található Hanga Vendégház ad otthont www.hangavendeghaz.hu

A Festőműhely jó lehetőség azok számára, akik kreatív és aktív pihenésre vágynak, valamint szeretik a természetet. A táj festői szépsége és a vendégház hangulata hozzájárulnak ahhoz, hogy a látvány megfestése mellett belevigyél az alkotásodba valamit a belső világodból is. Ha nagyon „elfáradnánk” a festésben, sok más kikapcsolódási lehetőséget és látnivalót találunk a környéken, pl. a Palóc Néprajzi Magángyűjteményt és Babamúzeumot, a Parádsasvári üvegcsiszolást, Kocsi Múzeumot. Ezek a helyek tökéletesek ötletgyűjtésre, vázlatkészítésre, amit később meg rajzolhatunk vagy megfesthetünk.

 

 

A Festőműhelyben akrillal fogunk festeni, de ha más technikával szeretnél, erre is van lehetőség. Fontos, hogy jól érezd magad. Hozz magaddal jókedvet, kreativitást, nyitottságot, fényképezőgépet és kényelmes ruhát!

 

A Vendégház korlátozott számú férőhellyel – 14 fő- rendelkezik. A szálláshely nagy népszerűségnek örvend, ezért kérlek, jelezd részvételi szándékodat április 15-ig, hogy tudjam „ceruzával” lefoglalni.

A Szállás díja   6 400 Ft. (reggelivel)

                        8 800 Ft.(félpanzióval)

Az IFa-t, 350 Ft/fő/éj, nem tartalmazza. Üdülési csekket és Szép kártyát is elfogadnak.

A szállásfoglalás, a várható szállás ellátás díj 30%-ának előlegként történő kiegyenlítése esetén válik érvényessé!

  

3 napos, Festőműhely (szállás és ellátás nélkül ) díja:  16 500 HUF/ 3 nap ( 5 500 HUF/nap) ami tartalmazza a foglalkozások díját és egy festőcsomagot (  12 darabos Lefranc & Bourgeois akril készletet, és  a napi  1 darab (kb.30x40) alapozott farostot ).

Lehet egy - egy napra is csatlakozni, ebben az esetben, a Festőműhely díja 4 200 HUF/nap és az eszközökről neked kell gondoskodnod.

 

További kedvezmények a foglalkozás díjából:

Diák és nyugdíjas kedvezmény: 10 %

Családi kedvezmény :  3 közeli családtag együttes jelentkezése esetén 20 %, 2 közeli családtag együttes jelentkezése esetén 15%

Csoportos kedvezmény: minimum 3 fő együttes jelentkezése esetén 15 %     

Jelentkezni a Festőműhelyre a  „Jelentkezési lap” http://rajzkepzes.hu/rajzklub_jel.htm kitöltésével (megjegyzésben írd Festőműhely és időpont), telefonon, vagy e-mailben és  a 6 000 Ft. jelentkezési díj befizetésével (visszaigazolást követően kell csak befizetni) lehetséges. 

 

A szállás és a festőfoglalkozásra való előleg befizetése, különböző bankszámlára történik.

Szállással és igényelt ellátással a Festőműhely díja kb.9 800 Ft / nap.

 

A színes tanfolyam elvégzése nem feltétele a jelentkezésnek. Gyerekek, szülők is csatlakozhatnak és azok is, akik úgy gondolják, hogy nem tudnak festeni.

Itt mindenkinek sikerülni fog!

 

Időpontok:     július 4-6.

                     augusztus 1-3.

Minimum 6 fős létszám esetén, mindkét időpontban lesz Festőműhely.

További infóért és kérdésekért, e-mailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és telefonon +36.30.445-8364

lehet érdeklődni . 

 

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel, kövess a facebook oldalunkon, lájkolj a legérdekesebb hírekért és friss infókért! https://www.facebook.com/rajzolas

 

Üdvözlettel:  Papp Éva