Blog

"Minden ami ló"  Rajzpályázat

A Szent László Király Lovas Egyesület, 2014. április 26-27-i hétvégén, egyedülálló kiállítást, vásárt, rajzpályázatot szervez „Minden, ami ló” címmel. Helyszíne a Csobánkai Lovarda.

Pályázati feltételek: a rajzpályázatra A/3 vagy A/4 méretű, paszpartu nélküli, bármilyen szabadon választott rajztechnikával készített, saját készítésű munka küldhető, amely más pályázaton még nem részesült díjazásban. Egy alkotó egy művel pályázhat. Négy külön kategóriában lehet pályázatot benyújtani:
- 1-2 osztályos tanulók
- 3-4  osztályos tanulók
- 5-8  osztályos tanulók
- 9-12 osztályos tanulók

FONTOS!  a művek hátulján jól olvashatóan legyen fel tüntetve az alkotás címe, a pályázó neve, pontos cím, telefonszám (szülő vagy pedagógus) osztálya, születési év, intézmény neve,címe ( amennyiben van, felkészítő pedagógus neve ). 
Díjazás:  az alkotások kategóriánként lesznek értékelve,díjazva. Minden kategória 1.,2.,3. helyezettje tárgyjutalomba részesül.
Az egyes kategóriák fődíja, INGYENES lovaglás, a nyertes és két barátja részére
Az alkotások zsűrizésénél a legfontosabb szempontok az eredetiség és a kivitelezési technika színvonala.

Beküldési határidő: 2014.04.07
Cím: Szent László Király Lovas Egyesület 2013 Pomáz, Pf.38. 

A nyerteseket e-mailen, a www.csobankailovarda.hu honlapon és a Facebook oldalon is tájékoztatják. További részletek, a Csobánkai Lovarda honlapján http://csobankailovarda.hu/kiallitas olvasható.

Ha rajztudásodat, rajztechnikádat fejleszteni szeretnéd, nézz körül a honlapon http://rajzkepzes.hu/gyerek%20rajztanfolyam.htm  és csatlakozz valamelyik rajzfoglalkozásomhoz. Akár egyénileg is!