FestÉsz Party: Amalfi part citromjai BETELT

Kategória
FestÉsz Party
Dátum:
2024-07-06 10:00 - 14:00
Helyszín
1163 Budapest Fehérsas utca 3 - Budapest, Magyarország
Telefon:
+36304458364
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Téma:Amalfi part citromjai (forrás pinterest) VÁRAKOZÓ LISTÁRA LEHET FELIRATKOZNI e-mailben Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Technika: 50 x 40 cm festővászon,  akril (előrajzolt)

Részvételi díj 10 000 Ft.

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a Lemondási feltételeket!

Jelentkezésed a részvételi díj 30% (független a választott fizetési módtól) vagy a teljes összeg átutalásával válik véglegessé a jelentkezéstől számítva 3 napon belül.

Szeretnél festeni, de nincs hozzá elég bátorságod? Egy izgalmas programra vágyódsz egyedül vagy baráti társassággal? Randiötlet, csapatépítés, szülő-gyerek festés tökéletes program. A négy órás foglalkozáson, „Lépésről-lépésre utasítás" módszerrel minden résztvevő megalkotja remekművét, anélkül, hogy bármilyen rajz vagy festő előképzettsége lenne.                                             


                        

Teljes ellátásban fogsz részesülni, neked csak kényelmes ruháról és jókedvről kell gondoskodnod! A részvételi díj mindent tartalmaz:a festővászont, festőkellékek korlátlan használatát, rágcsa, kávé, tea korlátlan fogyasztását.

Csatlakozz Te is programunkhoz és fesd meg saját remekművedet!

Lemondási feltételek!

Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a foglalkozáson és legkésőbb 3 nappal (72 óra) a foglalkozás kezdete előtt mondod le, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson két hónapon belül.

Az új, pótlásra való részvételt e-mailen jelezd az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség.

Amennyiben a foglalkozáson való részvételt nem mondod le legkésőbb 3 nappal (72 órával) a foglalkozás kezdete előtt, a foglaló elveszik.

Csak írásban fogadunk el Lemondást!

Ajándékutalványokra is érvényesek a lemondási feltételek! Pénz visszafizetésre nincs lehetőség!

 
 

Dátumok:

  • 2024-07-06 10:00 - 14:00