Események

Grafit Rajztanfolyam - Az Alapok

„A rajzolás mindenfajta ábrázolás lelke és forrása, s minden tudomány gyökere. Aki olyan eredményeket ért el, hogy rajzolni tud, annak azt mondom, hogy a legértékesebb kincs birtokába jutott." - Michelangelo -

Jobb agyféltekés rajztanfoylamLépésről-lépésre megtanítalak, hogyan kezd el, hogyan sajátítsd el a rajzoláshoz szükséges látásmódot, hogyan fejleszd a rajzoláshoz szükséges készségeidet,hogy felszínre hozd a kreatív oldalad.
El fogod sajátítani a rajzolással kapcsolatos alapismereteket, hogyan használd a rajzeszközöket és a különböző rajztechnikákat. Meg ismerkedsz a negatív tér, pozitív forma fogalmával, hogyan lásd a közöttük lévő kapcsolatot, összefüggést, hogyan mérj helyesen és hogyan keltsd életre a rajzod az árnyékolás segítségével.
A folyamat pihentető, a tanulás könnyed.

Tehát ha el szeretnéd sajátítani a rajzolás vagy festés minden csínját-bínját, más szemmel szeretnéd szemlélni a világot, vagy növelni szeretnéd magabiztosságod, önbecsülésed és kreativitásod, iratkozz fel valamelyik rajztanfolyamra!

A Jobb agyféltekés rajzolásról

Az agy két alapvetően eltérő gondolkodásmódot használ: a bal agyfélteke a beszélő, logikus és racionális, míg a jobb agyfélteke az intuitív, irracionális, vizuális és művészi gondolkodásmódé.
A módszer lényege, egyszerű, érdekes, rajztudást nem igénylő,gyakorlatok alkalmazásával, egy mentális váltást elérni a két agyfélteke között, előtérben helyezve a vizuális módot. Ez az, amit szeretnék nálad is felszabadítani, mert ez felelős a művészi Énünkért.
Ezek serkentik a jobb agyfélteke működését, és szabadjára engedik a művészi gondolatokat, önálló alkotásokra és kísérletezésre ösztönöz.

Előzetes jelentkezés szükséges, a jelentkezési lap elküldésével.

Az éppen aktuális időpontokról, díjakról a honlapon a „Tanfolyam.Esemény időpontok" fülön lehet tájékozódni.

Rajzfoglalkozás Felnőtteknek - 15 éves kortól

Kategória
Rajz És Festőműhely
Dátum:
2023-03-29 17:00
Helyszín
1163 Budapest Fehérsas utca 3 - Budapest
Fehérsas u., Magyarország
Telefon:
+36304458364
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rajzfoglakozás felnőtteknek havi rendszerességgel - 15 éves kortól!

Létszám: Max. 6 fő

Mindazok számára, akik szeretnék elsajátítani a rajzolás alapjait vagy tovább szeretnék fejleszteni rajzismereteiket. Célunk a vizuális szemlélet alakítása, fejlesztése, térbeli ábrázolás és a tónus technika elsajátítása grafittal, szénnel. A foglalkozás kis létszámú csoportban zajlik az egyéni igények figyelembe vételével.

Időpont: Havonta egyszer, szombaton reggel 10.00 órától-13.00 óráig!

A  rajzfoglalkozáshoz való csatlakozás lehetősége folyamatos.

Részvételi díj - 5 000 Ft/ alkalom ( 3 óra ) anyag-, eszközhasználattal

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

 

 

 
 

Dátumok:

  • 2024-03-16 10:00 - 13:00