Események

Grafit Rajztanfolyam - Az Alapok

„A rajzolás mindenfajta ábrázolás lelke és forrása, s minden tudomány gyökere. Aki olyan eredményeket ért el, hogy rajzolni tud, annak azt mondom, hogy a legértékesebb kincs birtokába jutott." - Michelangelo -

Jobb agyféltekés rajztanfoylamLépésről-lépésre megtanítalak, hogyan kezd el, hogyan sajátítsd el a rajzoláshoz szükséges látásmódot, hogyan fejleszd a rajzoláshoz szükséges készségeidet,hogy felszínre hozd a kreatív oldalad.
El fogod sajátítani a rajzolással kapcsolatos alapismereteket, hogyan használd a rajzeszközöket és a különböző rajztechnikákat. Meg ismerkedsz a negatív tér, pozitív forma fogalmával, hogyan lásd a közöttük lévő kapcsolatot, összefüggést, hogyan mérj helyesen és hogyan keltsd életre a rajzod az árnyékolás segítségével.
A folyamat pihentető, a tanulás könnyed.

Tehát ha el szeretnéd sajátítani a rajzolás vagy festés minden csínját-bínját, más szemmel szeretnéd szemlélni a világot, vagy növelni szeretnéd magabiztosságod, önbecsülésed és kreativitásod, iratkozz fel valamelyik rajztanfolyamra!

A Jobb agyféltekés rajzolásról

Az agy két alapvetően eltérő gondolkodásmódot használ: a bal agyfélteke a beszélő, logikus és racionális, míg a jobb agyfélteke az intuitív, irracionális, vizuális és művészi gondolkodásmódé.
A módszer lényege, egyszerű, érdekes, rajztudást nem igénylő,gyakorlatok alkalmazásával, egy mentális váltást elérni a két agyfélteke között, előtérben helyezve a vizuális módot. Ez az, amit szeretnék nálad is felszabadítani, mert ez felelős a művészi Énünkért.
Ezek serkentik a jobb agyfélteke működését, és szabadjára engedik a művészi gondolatokat, önálló alkotásokra és kísérletezésre ösztönöz.

Előzetes jelentkezés szükséges, a jelentkezési lap elküldésével.

Az éppen aktuális időpontokról, díjakról a honlapon a „Tanfolyam.Esemény időpontok" fülön lehet tájékozódni.

Rajzfoglalkozás Felnőtteknek - 15 éves kortól

Kategória
Grafit Rajztanfolyam-Az Alapok
Dátum:
2023-09-13 17:00 - 19:00
Helyszín
1163 Budapest Fehérsas utca 3 - Budapest
Fehérsas u., Magyarország
Telefon:
+36304458364
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rajzfoglakozás felnőtteknek heti rendszerességgel - 15 éves kortól!

Mindazok számára, akik szeretnék elsajátítani a rajzolás alapjait vagy tovább szeretnék fejleszteni rajzismereteiket. Célunk a vizuális szemlélet alakítása, fejlesztése, térbeli ábrázolás és a tónus technika elsajátítása grafittal, szénnel. A foglalkozás kis létszámú csoportban zajlik az egyéni igények figyelembe vételével.

Időpont: Szerdánként 17.00 órától

A  rajzfoglalkozáshoz való csatlakozás lehetősége folyamatos.

Részvételi díj - 4 alkalmas bérlet (2 óra/ alkalom ) anyag-, eszközhasználattal: 16 000 Ft.

A 4 alkalmas bérletet mindig az első alkalom kezdete előtt kell megvásárolni és Egy hiányzás pótolható a bérletből. A további elmaradt alkalmak esetén a fennmaradó alkalmak nem lesznek jóváírva.

Lehetőség van a foglalkozás kipróbálására 1 alkalommal a 4 alkalmas bérlet megvásárlása előtt, ennek a részvételi díja 4 500 Ft.  vagy alkalmanként részt venni a foglalkozáson.

A részvételi díj alkalmanként 4500,- Ft mely a helyszínen fizetendő.

A részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges!

 

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt!

 

 

 
 

Dátumok:

  • -tól 2023-09-13 17:00 -ig 2023-12-20 19:00
    szerda