Események

FestÉsz Party

Hagyjuk napi gondjainkat az ajtóban, és merüljünk bele a festésbe! Csatlakozz hozzánk egyedül vagy baráti társassággal hetente egyszer, havonta egyszer, vagy különleges alkalmakra, és biztos lehetsz benne, hogy létre fogsz hozni egy egész gyűjteményt, amely egyedülállóan csak a Tiéd!
De nem csak a felnőttekre vonatkozik a szórakozás! Kevés iskola programjába férnek bele a művészeti órák, pedig tudjuk, milyen fontos a kreativitás a fejlődő elmének. A FestÉsz- partyk a kisebb korosztálynak is szólnak. Ugyanazzal a „lépésről-lépésre utasítás" módszerrel a kezdő kis művész létrehozza remekművét miközben önbizalma is erősödik. Szülők is jöhetnek gyermekükkel együtt festeni vagy csak megfigyelni a fiatal művész kreatív kibontakozását.

Teljes ellátásban fogsz részesülni, neked csak kényelmes ruháról és jókedvről kell gondoskodnod! 

Előzetes jelentkezés szükséges, a jelentkezési lap elküldésével.

Az éppen aktuális témáról, díjakról a honlapon a „Tanfolyam.Esemény időpontok" fülön lehet tájékozódni.

Kövess a  fb gomb  is!

FestÉsz Party: Provence-i öböl

Kategória
FestÉsz Party
Dátum:
2024-08-03 10:00 - 14:00
Helyszín
1163 Budapest Fehérsas utca 3 - Budapest, Magyarország
Telefon:
+36304458364
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Technika: 50 x 40 cm festővászon,  akril  (részben előrajzolt)

Részvételi díj : 10 000 Ft.

Jelentkezésed a részvételi díj 30% (független a választott fizetési módtól) vagy a teljes összeg átutalásával válik véglegessé a jelentkezéstől számítva 3 napon belül.

Jelentkezés előtt mindenképpen olvasd el a Lemondási feltételeket!

Szeretnél festeni, de nincs hozzá elég bátorságod? Egy izgalmas programra vágyódsz egyedül vagy baráti társassággal? Randiötlet, csapatépítés, szülő-gyerek festés tökéletes program. A négy órás foglalkozáson, „Lépésről-lépésre utasítás" módszerrel minden résztvevő megalkotja remekművét, anélkül, hogy bármilyen rajz vagy festő előképzettsége lenne.                                                                                                                                     
                                                                           
                           

 

Teljes ellátásban fogsz részesülni, neked csak kényelmes ruháról és jókedvről kell gondoskodnod! A részvételi díj mindent tartalmaz:a festővászont, festőkellékek korlátlan használatát, kávé, tea, rágcsa korlátlan fogyasztását.

Csatlakozz Te is programunkhoz és fesd meg saját remekművedet!

Lemondási feltételek!

Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a foglalkozáson és legkésőbb 3 nappal (72 óra) a foglalkozás kezdete előtt mondod le, a befizetett összeget felhasználhatod a következő ugyanilyen foglalkozáson két hónapon belül.

Az új, pótlásra való részvételt e-mailen jelezd az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. Amennyiben a pótlásra lefoglalt időpontot is lemondod, további pótlásra nincs lehetőség.

Amennyiben a foglalkozáson való részvételt nem mondod le legkésőbb 3 nappal (72 órával) a foglalkozás kezdete előtt, a foglaló elveszik.

Csak írásban fogadunk el Lemondást!

Ajándékutalványokra is érvényesek a lemondási feltételek! Pénz visszafizetésre nincs lehetőség!

 

 
 

Dátumok:

  • 2024-08-03 10:00 - 14:00