Rajzképzés

Blog

Rajztanfolyam - jobb agyféltekés elemekkel Szatmárnémetiben

Időpont április 28-29-30-május 1

Részletek és jelentkezés Okoveczky Lászlónál lehetséges +40(731)322766

A rajztanfolyam alatt el fogod sajátítani a rajzolással kapcsolatos alapismereteket, hogyan használd a rajzeszközöket és a különböző rajztechnikákat. Meg ismerkedsz a rajzolás készségeivel mint a negatív tér, pozitív formával, hogyan lásd a közöttük lévő kapcsolatot, összefüggést, hogyan mérj helyesen és hogyan keltsd életre a rajzod az árnyékolás segítségével.

Bővebben...

FestÉsz Party - Áprilisi program

Felkerült az Áprilisi program ajánlatunk. Az AlphaArt Stúdióban szeretettel várunk Benneteket élményfestéseinkre, izgalmas technikák és garantált sikerélmény vár titeket.

Április 11, este 18.00 óra FestÉsz Party: D.Spiros - Tavasz Párizsban

Április 18, este 18.00 óra FestÉsz Party: Klimt - Arany könnyek (aranyfóliás techmika)

Bővebben...

Encaustic Art - Viaszfestés

A viaszfestés technikája egyre nagyobb népszerűségnek örvend mivel művészi előképzettség nélkül  az alkotások egyszerűen, néhány perc alatt elkészíthetőek. Ennek a festészeti eljárásnak a lényege, hogy a felmelegített viaszfestéket felhordjuk különböző felületekre (fényes felületű papír, üveg) amit majd ráégetünk. Mivel a viaszt bármikor fel lehet melegíteni az alkotás javítható és átalakítható.

Bővebben...

Megújult a honlapunk

Látogass el megújult honlapunkra és válogass foglalkozásaink között kedvedre! Válaszd ki az igényeidnek a legmegfelelőbbet!
Legyen az élményfestés, rajz- vagy festő- tanfolyam, a siker garantált!

Bővebben...